Timp de aproape 4 ani, Petru Văduva a coordonat companiile Grupului Țiriac din funcția de CEO, având ca obiectiv principal dezvoltarea și implementarea unei noi strategii de business în scopul eficientizării activităților. Conform reprezentanților Țiriac Holdings, Petru Văduva a decis să își continue cariera în cadrul unei alte companii. Noul șef al grupului este în prezent Leonard Leca, , Chief Financial Officer Țiriac Holdings.
“Ii mulțumesc domnului Petru Văduva pentru contribuția valoroasă adusă grupului în toți acești ani, și, în mod special, pentru pasiunea și dedicarea cu care a condus un business atât de complex în vremuri economice sensibile. Având suportul său strategic, am reușit să poziționăm Țiriac Holdings pe un trend stabil, continuând în mod susținut planul de dezvoltare al grupului. Am încredere că vom reuși să implementăm cu succes tot ceea ce ne-am propus pe mai departe, sub coordonarea domnului Leonard Leca”, a declarat Ion Alexandru Țiriac.
De asemenea, Petru Văduva ținut să menționesze că „preluarea conducerii Țiriac Holdings a reprezentat o onoare și, deopotrivă, o provocare. Mă bucur că, alături de domnul Ion Țiriac și domnul Ion Alexandru Țiriac, am reușit să restructurăm și să stabilizăm business-ul în acest context economic dificil. Acum consider că este momentul să predau ștafeta pentru următoarea etapă de evoluție a grupului”.
În prezent, Țiriac Holdings reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, grupul desfășoară activități în câteva domenii conexe – servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.