Fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost prezent, duminică seară, la sediul PSD din Bulevardul Kiseleff şi a fost fotografiat chiar în biroul unde liderii PSD s-au adunat după aflarea rezultatelor, chiar lângă Codrin Ştefănescu.

Despre prezenţa lui Oprea la sediul PSD a fost întrebată şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, însă aceasta nu a vrut să răspundă clar: “E multă lume aici, nu am reușit să văd pe toată lumea”.

Un răspuns similar a dat şi fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, care nu a vrut nici el să recunoască prezenţa lui Oprea la sediul PSD. Teodorovici a spus şi el că este foarte multă lume acolo şi nu i-a văzut pe toţi cei care au intrat, potrivit digi24.ro.

Prezența lui Gabriel Oprea în sediul PSD l-a scos din minți pe jurnalistul Victor Ciutacu. În direct la RTV, acesta a luat foc atunci când a văzut imaginea. Ciutacu spune că de aceea Viorica Dăncilă a pierdut categoric aceste alegeri. „Gata cu loazele astea. Sper să e și Cătălin Voicu acolo. Mai lipsește Marinuș Vanghelie. Vorbim de reformarea stângii? De aia l-a votat lumea la dublu pe Iohannis în fața lui Dăncilă”, a tunat Ciutacu în direct la RTV.

 

Sursă foto: Digi24