Importatorul oficial al Ferrari in Romania, Forza Rossa SRL va actiona in instanta compania CPP Management Consultants LTd, daca aceasta va mai face afirmatii cu referire la numele sau ori al brandului pe care il reprezinta, a declarat, directorul general al Forza Rossa, Camelia Bazac.

„Reprezentantii Forza Rossa SRL doresc sa informeze ca existenta precedentului din martie 2008 si martie 2009, atrage de la sine actionarea in instanta a CPP Management Consultants LTd, prin reprezentantul Oliver Petcu la orice ulterioara afirmatie cu referire la companie sau brand”, se arata intr-un document oficial al importatorului marcii Ferrari pe piata locala.

Potrivit directorului general al Forza Rossa, Camelia Bazac, afirmatiile publicate de CPP Management Consultants LTd in aceasta luna, precum si in martie 2008, cu privire la scaderea vanzarilor companiei si anularile de comenzi sunt total eronate.

„Forza Rossa SRL se confrunta cu acelasi fenomen ca si anul trecut cand reprezentantii companiei s-au vazut nevoiti a dezminti afirmatiile total neadevarate si eronate facute public de de catre Oliver Petcu in cadrul aceluiasi eveniment, „, a declarat Camelia Bazac.

Aceasta a adaugat ca in luna martie 2008 au fost publicate informatii care faceau referire la activitatea si intentiile de dezvoltare ale Forza Rossa SRL. „Si acele afirmatii, ca si cele de anul acesta, au necesitat dezmintirile companiei”, a subliniat reprezentanta Forza Rossa.

Pe de alta parte, Camelia Bazac precizeaza ca Forza Rossa nu are nicio renuntare la comenzile inregistrate pana in prezent, numarul acestora crescand proportional cu livrarile in curs.

Estimarile reprezentantei Ferrari indica o crestere cu zece unitati a numarului vanzarilor pe piata romaneasca in acest an fata de 2008, in acest sens fiind alocate 25 de masini pentru anul in curs.

Compania Forza Rossa a fost infiintata de catre actualul ministru al sanatatii, Ion I. Bazac, care odata cu obtinerea functiei politice a renuntat la functia de director general al companiei, in favoarea sotiei sale, Camelia Bazac.