Senatorul ALDE Ion Popa îl atacă extrem de dur pe fostul său coleg de partid, Teodor Meleşcanu, facându-l trădător, ipocrit şi lipsit de orice scrupule. Meleşcanu a declarat recent că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu este vinovat pentru că partidul nu mai are grup la Camera Deputaţilor şi la Senat, ceea ce-l va lăsa pe Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidenţiale susţinut de ALDE şi Pro România, fără reprezentanţi în secţiile de votare.

“Faptele vorbesc de la sine! Teodor Meleșcanu este ales președinte al Senatului cu voturile PSD pe 10 septembrie. În acel moment, dl Meleșcanu s-a autoexclus din ALDE și a pus umărul la desființarea grupului parlamentar de la Senat. Cinci deputați, în frunte cu trădătorii și ahtiații după funcții Gavrilescu, Cupă și Băișanu, demisionează pe 16 septembrie din grupul ALDE contribuind la desființarea grupului de la Camera Deputaților.

Cât de ipocrit să fii și să vii acum să spui că din cauza altcuiva ALDE nu are grupuri la Senat și Camera Deputaților în afară de trădătorii în fruntea cărora te afli? Probabil atât de ipocrit și lipsit de orice fel de scrupule precum Teodor Meleșcanu, cel care la bătrânețe ne arată o mostră de cea mai bună calitate a parvenitismului politic.

După ce ți-ai primit arginții de la PSD, după ce ai participat la strategia de destructurare a ALDE, să vii să arunci vina pe altcineva pentru situația ALDE din Parlament mi se pare deja prea mult din partea lui Teodor Meleșcanu. Însă, trădătorul tot trădător rămâne, nu ai ce să îi ceri.

Meleșcanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi (un june al politicii, ce mai!), o trompetă jalnică a PSD-ului. Dar asta e atunci când te întorci la orgini, începi să ai comportamentul specific Vioricăi Dăncilă și al altora de lângă ea. Din PDSR a plecat Meleșcanu, în PSD s-a întors.

Felicitări, stimabile! Te-ai întors acasă, acolo unde ți-e locul. Dar pentru cât timp? Cât va mai dura până la următoarea trădare?”