Samsung Electronics a prezentat Galaxy Note10, o nouă gamă de smartphone-uri premium, care îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate pentru a ajuta utilizatorii să profite la maximum de fiecare moment.

„Încă de la început, Galaxy Note a impresionat cu cele mai bune tehnologii și caracteristici de top. Galaxy Note 10 redefinește această promisiune pentru utilizatorul modern, loial Note, care își folosește smartphone-ul pentru a duce productivitatea și creativitatea la următorul nivel și care trece cu ușurință de la idei la sarcini clare. Fiecare element din Galaxy Note10 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să obțină mai mult. Fie că lucrează la un proiect complex pentru muncă, editează un videoclip sau se relaxează cu jocul mobil preferat, Galaxy Note10 îi va ajuta să ducă la bun sfârșit task-urile mai eficient și mai bine”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT și Comunicații Mobile, Samsung Electronics.

Pentru prima dată, Galaxy Note vine în două dimensiuni, astfel încât utilizatorii să poată alege care este cea mai potrivită variantă pentru ei. Galaxy Note10 se adresează utilizatorilor care doresc să experimenteze puterea S Pen-ului și productivitatea optimă într-o formă compactă, reprezentată printr-un display Cinematic Infinity de 6,3 inci, integrat în cel mai compact Note de până acum. Galaxy Note10+ are cel mai mare display din familia Galaxy Note, Cinematic Infinity de 6,8 inci, pe un device care este cât se poate de ușor de manevrat și de utilizat.

Noul Note10 vine cu un hardware de nivel superior, specificații de top și permite o încărcare, prin încărcătorul de 45W, astfel încât în doar 30 de minute, utilizatorii își pot încărca telefonul complet.

Note10 este dotat cu cel mai subțire sistem de răcire din lume, care oferă performanțe optime în timpul jocului fără a afecta designul subțire și elegant. De asemenea funcția Game Booster bazată pe AI, optimizează performanța și consumul de energie în funcție de joc.

Camera vine și ea cu îmbunătățiri printre care se remarcă modul Nocturn, disponibil acum și pe camera frontală, ce permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condițiile de lumină. 

Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ vor fi disponibile în următoarele nuanțe: Aura Glow, Aura White și Aura Black începând cu 23 August.