Cele două părți au ajuns la un acord după o nouă majorare a ofertei și două zile de negocieri, conform Reuters. După ce a fost respinsă oferta de 43,5 lire pe acțiune, a fost acceptată cea de 44 de lire pe titlu. Decizia echipei de negociere mai trebuie aprobată și de AGA companiei SAB Miller, iar în cazul în care acționarii refuză oferta, compania va plăti 3 miliarde de dolari (2,64 miliarde euro) către  AB InBev

 AB InBev și-a declarat public intenția de preluare a SAB Miller din 16 septembrie, iar de atunci au majorat constant oferta pentru a fi acceptată într-un final de principalii acționari ai producătorului Stella Artois și Corona. Oferta acceptată are o valoare de 50% peste valoarea de pe piața de capital a  SAB Miller, al căror titluri au ajuns la peste 36 de lire sterline după o apreciere de 50% în ultima lună.

Oferta este în principal cash, dar va avea și o ofertă pachet, fiind incluse acțiuni ale AB InBev, dar la un preț mai mic. Compania ce se va crea prin unirea celor doi producători va avea o cotă de piață de o treime la nivel global și vânzări anuale de 74 miliarde dolari.

SAB Miller este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe şase continente. Ursus Breweries parte din grupul SABMiller plc şi este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu brandurile Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Glosch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's şi Stejar.