Dacă până acum era susținută ideea potrivit căreia Florin Motolea, zic Emi Pian a murit din cauza secționării arterei femurale, acum ipoteza s-a schimbat.

Adina Anghelescu vine cu noi precizări, iar potrivit acesteia, Emi Pian ar fi  murit în urma unui infract

E posibil ca în urma agresiunii sângerarea să fi fost atât de mare încât s-a produs și infarctul”, a explicat Adina Anghelescu, în cadrul emisiunii de la Antena 3.

Adevărul, peste o săptămână

De asemenea, acesta a mai precizat că întreg misterul va fi elucidat după examenul histopatologic, care urmează să ofere rezultatul peste o săptămână sau două.

„La spital, în sângele lui Emi Pian că s-ar fi identificat o substanță psihoactivă. Se face examenul histopatologic. Dar și examenul toxicologic pentru a se vedea ce fel de substanță psihoactivă se aflat în sângele celui decedat. Abia apoi aceste rezultate, care vor fi gata peste o săptămână sau două, vor veni și ele și vor fi atașate la dosarul cauzei”, a adăugat Adina Anghelescu, la Antena3.

Cine l-a ucis pe Emi Pian?

Întreg scandalul a pornit de la agresiunea asupra lui Emi Pian făcută de Gheorghe Richard Emilian. Suspectul se află la ora actuală în Arestul Poliției Capitalei. Acesta va fi dus la mandat pentru arestare.

În prezent, un tânăr din clanul Rinu, care a fost și el rănit în altercație, este considerat suspectul principal în cazul uciderii interlopului Emi Pian și a fost audiat la Serviciul Omoruri din Capitală.

Se pare că și rul evenimtenlor a decurs rapid. Astfel, în noaptea crimei, cei doi, alături de mai mulți prieteni, s-ar fi întâlnit la o partidă de barbut undeva în cartierul Giulești.

Ținând cont de faptul că o persoană de la un alt clan cu camătă nu poate fi împrumutată altui clan, pentru jocul de barbut, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el.

De asemenea acesta i-a mai reproșat și că nu este prima dată, motiv pentru care ar trebui să înceteze. Atunci Emi Pian i-ar fi făcut semn unui ”locotenent” al său. El a adus o bâtă și a pornit bătaia.

La scurt timp după încăierare, Emi Pian a ajuns înjunghiat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, potrivit antena3.ro.