Pham, care a fost numită în Forbes ” 30 sub 30” în anul 2014, a impărțit câteva trucuri pentru a vă asigura că e-mailul dumneavoastră nu va fi ignorat, fiind marcat ca necitit în căsuța de e-mail a unei persoane.

Cel mai important, nu ii oferiți persoanei respective motive pentru a vă ignora mesajul.

”Important este să găsiți o modalitate de a nu fi refuzat. Asta înseamnă să întrebați dacă ați putea vorbi la telefon 5 minute sau dacă ați putea obține o întâlnire de 15 minute. Încercați să vă spuneți parerea despre inițiativele pe care aceștia le au, cât sunt de incredibile și de interesante încât ați vrea să îi sprijiniți în orice mod posibil.”, A spus Pam.

Aceasta a precizat că și ea a urmat același drum pentru a obține succes.

”Am petrecut atât de mult timp învățând de la cât de mulți oameni am putut, persoane pe care le-am adminat din industria la care m-am concentrat. Am găsit o modalitate prin care să ajung la idolii mei.”, a mai spus ea.

În cele din urmă, aceste conexiuni au devenit parteneriate valoroase. În prezent, consiliul lui Mogul este alcătuit din președintele BBC Worldwide North American, președintele revistelor Hearst și co-fondatorul Match.com, oameni cărora Pham le-a trimis e-mailuri înainte de a intra în această industrie.

Pham a adăugat că este important să nu va descurajați dacă nu reușiți imediat să contactați persoanele cu care vreți să comunicați.

” Pe parcurs este posibil să primiți multe refuzuri. Dar aceste refuzuri nu pot fi considerate niște praguri. Ei probabil nu își vor mai aminti numele tău peste o lună, două sau un an. Întotdeauna merită să ajungi la ei. Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla dacă insiști?”, a mai precizat Tiffany Pham.