Romtelecom va lansa la 1 octombrie o o noua cartela telefonica preplatita, destinata convorbirilor internationale, atat in retele de telefonie fixa, cat si in retele de telefonie mobila, informeaza un comunicat remis redactiei. Prin noua cartela, Romtelecom ofera tarife reduse pentru convorbiri catre retelele fixe din Italia, Spania, Ungaria, Israel si Turcia.

Pentru celelalte destinatii se aplica tarifele internationale in vigoare, valabile pentru cartela Evrikard. Cartela Convorbiri Internationale poate fi utilizata de la orice telefon care este conectat in reteaua Romtelecom, inclusiv de la posturi publice, si va fi pusa in vanzare in trei variante diferite de credit (1,5 euro, 3 euro si 6 euro), perioada de valabilitate a creditului fiind diferita, in functie de valoarea acestuia. 

Noua cartela Romtelecom nu poate fi utilizata pentru convorbiri locale si nationale in reteaua Romtelecom sau catre alte retele de telefonie fixa si mobila din Romania, ci doar pentru serviciile de urgenta -112 si Serviciul Vanzari si Relatii Clienti Romtelecom – 930.

 

Sursa: Capital