Manifestare expozițională tradițională în Romania, TIBCO își va primi vizitatorii la cea de a XXX-a ediție între 30 mai si 2 iunie. Potrivit Biroului de Presă al Romexpo, TIBCO 2013 va introduce noul concept “Made in” prin prezentarea produselor cu specific din țările de proveniență ale expozanților. ”Producători și distribuitori de bunuri de larg consum din țară și din străinătate vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a fi la curent cu noutățile, atât de pe piețele naționale, cât și pe cele internationale”- se arartă în comunicatul Romexpo. Îmbrăcăminte, încalțăminte, mobilier, decorațiuni interioare, produse de ingrijire personală, alimente, articole pentru casă, articole sportive, bijuterii și multe altele vor fi de gasit la TIBCO 2013.

Reduceri de prețuri de până la 50 la sută

De notat că expozanții anunță reduceri importante doar în timpul celor patru zile de târg, la unele produse reducerile ajungând și pana la 50%! ”Dacă vrei ca vara să te prindă cu cele mai la modă haine și articole de încălțăminte, o vizită la TIBCO este obligatorie! Dintre brand-urile ce vor expune în cadrul TIBCO, menționam: Veronesse, Dara’s Boutique, produsele de machiaj Farmasi și bijuteriile Regal Gold”- precizează comunicatul Romexpo.

Salonului Cooperației Meșteșugărești – COOPEXPO

Tot in cadrul acestei manifestări, Uniunea Națională a Cooperației Mestesugărești – UCECOM organizează cea de-a doua ediție a Salonului Cooperației Meăteăugărești – COOPEXPO. Evenimentul va reuni peste 35 de societăți cooperative producătoare și prestatori de servicii din sectorul cooperatiei meșteșugărești, inclusiv din domeniul educațional și turistic. În standuri vor fi expuse produse din domenii diverse precum: confecții textile și tricotaje, mobilă și alte articole din lemn, artizanat (textil, din lemn, ceramică etc.), încălțăminte, produse din metal (inclusiv fier forjat), produse alimentare (dulciuri, esențe, arome și condimente) și multe altele.

KIDEX, un târg pentru întreaga familie

Și în acest an, TIBCO se va desfasura în acelasi timp cu KIDEX – expoziția de produse și servicii pentru nou-născuți, copii, viitoare mămici și părinți, transformând Pavilionul Central ROMEXPO într-un loc pentru toată familia. Jucăriile, hăinuțele, accesoriile pentru plajă sau jocurile educative sunt doar câteva dintre atracțiile editiei 2013 a KIDEX. Printre expozanți se vor număra: Chicco, Loris Baby’s Land, All4Baby, Wenice Kids, Premium Footwear, Picioru’ Gras, Hands on Education, Helen Doron, Global Network, Kids Hollywood, Kara Baby, Bimbo, Maiori sau TikkiShoes. Si expozanții de la KIDEX vor aplica reduceri de până la 50 la sută la unele produse.

Pentru vizitatori, intrarea liberă

În aceeași perioadă cu TIBCO și KIDEX vor mai avea lor alte 2 evenimente ce vor completa cele patru zile dedicate întregii familii: în perioada 29 mai – 2 iunie – Târgul de carte Bookfest și între 31 mai  și 2 iunie – PetExpo – Târg dedicat animalelor de companie.

Programul de vizitare este următorul: în perioada  30.05 – 01.06.2013, între orele 10.00 – 19.00 și în ziua de  02.06.2013, între orele 10.00 – 16.00. La toate aceste manifestări intrarea este liberă!