România este lovită crunt de pandemia de coronavirus, iar tragediile colaterale par că încep să ni se întâmple periodic. Ultima, luni seara, într-un tir special amenajat pentru bolnavii de COVID-19, la Victor Babeş.

Acuzaţii grave la adresa lui Raed Arafat

Jurnalistul Robert Turcescu dă de pământ pur şi simplu cu şeful DSU, Raed Arafat. În cadrul eviziunii EVZ PLAY, jurnalistul a dezvăluit faptul că Arafat ştia deja că tirurile nu pot funcţiona pe termen lung.

Mai mult, conform spuselor lui Robert Turcescu, Arafat s-a mai confruntat cu o situaţie trasă la indigo şi la Timişoara, în noiembrue 2020. “Se putea evita nenorocirea de la Victor Babeş. A fost prezentată triumfalist achiziţia tirurilor în iunie anul trecut. 260.000 de euro costă un astfel de tir. La un moment dat era foarte frig în tiruri.

Asta a început să se întâmple din toamnă. Este o dezvăluire îngrozitoare pentru noi toţi. Încă din 18 noiembrie 2020 spunea DSU că la Timişoara s-a întâmplat la fel ca ieri, doar că din fericire fără morţi. Aparatele au oprit furnizarea de oxigen când creşte peste 5,8 bari presiunea. Aici e marea chestiune. Lucrăm cu comunicatul DSU.

Turcescu, atac direct la adresa lui Raed Arafat

Avem o situaţie la indigo. Trebuia să spună Raed Arafat dacă era cinstit. Ni s-a mai întâmplat la Timişoara. Atunci am avut noroc. Nu au murit oameni. În februarie, la Marius Nasta a mai luat foc un tir. Ştie cineva de ce a luat foc? Tirul de la Timişoara unde este. Nu au căldură, la Marius Nasta a luat foc.

În Timişoara la fel, acum au murit trei oameni. Arafat trebuia să fie cinstit şi să spună că s-a mai întâmplat. Nu-s făcute pentru aşa ceva tirurile. Au spus specialiştii. De ce le mai folosim atunci?”, au fost doar câteva din întrebările adresate de către Robert Turcescu şefului DSU, Raed Arafat.