Prin declarațiile pe care le dă anchetatorilor, criminalul din Caracal încearcă să scape de acuzațiile de omor calificat, arată surse din anchetă.

Astfel, Gheorghe Dincă a spus la audieri că a le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu cu câte o lovitură de pumn. Moartea lor ar fi survenit în urma căzăturilor și a lovirii de beton.

În acest mod, monstrul din Caracal ar putea fi acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte, ceea ce vine cu o pedeapsă mult mai mică, arată Antena 3.

Anchetatorii au mai căutat şi zilele trecute, după indicaţiile date de criminal, dar nu au găsit urme. Ei s-au concentrat, în cadrul cercetărilor de sâmbătă, pe fixarea prezenței Luizei Melencu în vizuina monstrului din Caracal.

Duminică anchetatorii au găsit noi pete de sânge în casa lui Gheorghe Dincă. Cercetările au inclus pentru prima dată și podul casei.

În momentul de față, criminalul se joacă cu anchetatorii, sunt de părere specialiștii. El îi invită să probeze infracțiunile pe care le-a produs.

În același timp, deși unele voci au spus că Gheorghe Dincă este cooperant cu anchetatorii, există voci care spun că îi trimite pe piste greșite pentru că nu vrea să se găsească cadavrele. Dincă nu recunoaște decât ceea ce este evident, au mai dezvăluit surse din anchetă.