„Mark Reckless, candidatul partidului Independenţei a sugerat că unor imigranţi din Europa li se va cere sa plece din Marea Britanie daca partidul lui Nigel Farage va intra la guvernare si va scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană”

„Cinci oameni au murit în atacul de la Sinagoga din Ierusalim”, scrie The Wall Street Journal. „Doi palestinieni au lansat un atac intr-o Sinagogă din Ierusalim omorând trei rabini care aveau şi cetăţenie americană, un rabin ce era şi cetăţean britanic şi un poliţist. Atacul inflamează situaţia din zonă”

„Congresul spaniol îndeamnă Guvernul să recunoască satul palestinian”, scrie publicaţia spaniolă El Pais. „Parlamentul spaniol a aprobat marţi cu 322 de voturi pentru 319 împotrivă şi o abţinere, o propunere de lege pentru recunoaşterea Palestinei ca stat”

„Manifestanţii pentru democraţie din Hong Kong au luat cu asalt Parlamentul” citim în Corriere della Sera. „Tensiunea atinge cote alarmante la Hong Kong. Un nou raid asupra Parlamentului. Persoane mascate au rupt gardurile de protecţie. Patru persoane au fost arestate.”

„Italienii au ieșit în strada după un plan de relaxare a legislaţiei muncii”, citim în pagina electronică a publicaţiei The New York Times. „Un proiect al Prim-ministrului Matteo Renzi care aduce atingere drepturilor lucr[torilor scoate in strada zeci de mii de oameni”, mai scrie ziarul.

Publicația Le Monde scrie despre „Al doilea jihadist francez identificat pe baza probelor video”. „El se numeşte Michel Dos Santos, în vârsta de 22 de ani, originar din Champigny-sur-Marne, afirmă France 2, citând surse autorizate.”

Publicația germană Die Welt publică un raport referitor la starea naţiunii cu titlul „Statisticile ţării – ce mai fac germanii?”

„Când se căsătorește un neamţ? Cât de mult fumează? Și ce fel de tabouri preferă în camera de zi? Anuarul Statistic oferă răspunsuri la aceste întrebări şi la multe altele.”