Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis

Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis! „Pescobar”, pe numele său real Paul Nicolau, este la pământ după ce și locația din Snagov a fost controlată de ANPC.

Dacă la locația din Herăstrău s-au găsit mai multe nereguli, precum mâncare stricată, pește ținut în condiții nepotrivite sau lipsa unei autorizații de funcționare de la primărie, la cea din Snagov nu s-a găsit niciuna, cu excepția lipsei autorizației de la DSP, spune omul de afaceri.

Pescobar” a anunțat pe rețelele de socializare că al doilea restaurant Taverna Racilor, cel din Snagov, a fost închis, și probabil că urmează și celelalte, Oyster Bar Victoriei, unde inspectorii ANPC efectuau deja controale la momentul postării, și cel din Timișoara.

Totul este un linșaj mediatic

Potrivit omului de afaceri, tot ce i se întâmplă este un linșaj mediatic, și nu o „judecată” corectă privind închiderea restaurantelor.

„Sunt fericit că am ajuns pe pământ românesc. Capu’ sus, Pescobar, îmi dau ambiție și putere singur și mai ales că am zeci de mii de mesaje de susținere. Execuția, în direct, continuă. Am fost închis la Herăstrău, chiar dacă era în puterea domnului Horia (Constantinescu, președintele ANPC – n.r.) și atât, că nu se putea face o comisie, care să analizeze, puterea este la dânsul și atât.

Am fost închis total, astăzi, la Herăstrău, chiar dacă putea să-mi permită să țin deschis, pentru că am plătit amenzile, m-am reglat cu totul. Dar așa vrea puterea lui (Horia – n.r.), să mă închidă”, a spus el pe TikTok.

Omul de afaceri a spus că au închis și la Snagov, chiar dacă acolo nu au găsit absolut nimic, doar pentru că nu are autorizație de la DSP, chiar dacă asta nu ține de ei. Acesta a adăugat că „are tot dosarul dat la ei pentru autorizare, atât s-a putut”

„Acum sunt și la Oyster Bar, unde au fost de cinci ori și nu au găsit nimic, și sunt și la Timișoara. V-am pupat și măcelul continuă”, a continuat el.

Totul stă în puterea șefului ANPC, Horia Constantinescu

„Pescobar” a spus că „asta este execuție în direct. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia, așa e soarta a 300 de angajați, a unui restaurant care încasează multe, multe milioane și tot multe, multe milioane plătești taxe.”

Totodată, omul de afaceri a anunțat că „de mâine, că s-a închis la Herăstrău și Snagov, și probabil că se vor închide și celelalte, nu se mai plătește nimic. Așa vrea suflețelul lui, nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe, zero tot, tot, tot. V-am pupat și vă iubesc și mai revin cu filmulețe”.

@tavernaracilortimisoara

Am venit in România mea ❤️❤️🇷🇴 ! E frumos acasa aici mi am cladit afacerea dar tot aici un singur om a decis ca 300 de oameni sa nu mai munceasca si compania mea sa nu mai plateasca milioane de euro anual la bugetul de stat! Pentru că asa vrea el, mister Horia 🤗! De ce? Pentru ca poate:)

♬ original sound – tavernaracilortimisoara