www.aer-conditionat.ro
Site al Milcom Industrial din Bucuresti, care comercializeaza si instaleaza aparate de aer conditionat. Prezinta avantajele ofertei firmei si explica ce inseamna aerul conditionat si cum se alege un aparat adecvat. Se prezinta un tabel cu caracteristicile tehnice ale aparatelor oferite de firma. Exista o lista foarte lunga cu beneficiari din tara, care au apelat la aparatura de climatizare furnizata de Milcom Industrial. Pe site sunt si cateva fotografii ale serviciului de instalare aparate al firmei.

www.falcon.ro
Site al Falcon Electronics din Bucuresti, care comercializeaza si monteaza sisteme de securitate si accesorii auto. Se face o scurta prezentare a istoricului si a prezentului firmei, cu precizarea gamei de aparate oferite spre montare pe automobile.
Exista pagini separate pe categorii si subcategorii, ca si pe marci de provenienta, cu sistemele si accesoriile comercializate de firma. Acestea sunt insotite de multe detalii tehnice si fotografii. Site-ul indica datele de contact ale firmei, mai putin adresa de e-mail.

www.ghidul-fermierului.ro
Site-ul contine cea mai completa baza de date cu firmele din domeniul agroalimentar din Romania, fiind versiunea on-line a anuarului Ghidul fermierului, editat de firma General Advertising SRL.
Site-ul se adreseaza tuturor persoanelor interesate in domeniile agricol, zootehnic si alimentar, este usor de utilizat, informatia fiind structurata dupa principalele domenii de activitate din sectoarele amintite.
Baza de date poate fi interogata usor, dupa numele unei firme cautate, dupa domeniul ei de activitate sau dupa localitatea de resedinta. Firmele care doresc sa se inscrie o pot face completand talonul de inscriere. Introducerea in baza de date are loc dupa verificarea telefonica a informatiilor, care asigura corectitudinea datelor din banca de informatii.

www.kasta.ro
Site in romana si engleza al Kasta Metal SRL din Bucuresti, specializata in inginerie, transport hidraulic, retele de alimentare cu apa, dar si piscine, spa (cazi cu hidromasaj), saune. Se face o prezentare a firmei si a competentelor sale, ca si o ilustrare cu fotografii si elemente de detaliu pentru principalele produse oferite.

www.jacuzzi.ro
Site al SC Test Import-Export SRL din Cluj-Napoca – firma care comercializeaza jacuzzi Best-Test si import SUA, cazi acrilice cu masaj si piscine prefabricate. Se prezinta sumar produsele oferite cu datele tehnice esentiale, fotografii si preturi. Exista si imagini cu gama de culori disponibile.

www.mttrade.ro
Site in romana si engleza al M.T. Trade Group SRL – importator si distribuitor de articole promotionale. Face o prezentare a firmei si a modalitatii sale de lucru. Potrivit afirmatiilor site-ului, firma dispune de un catalog de produse, „MT Collection-my best supplier”, primul catalog al unui angrosist roman in acest domeniu. Se prezinta catalogul pe categorii de produse, cu fotografii care se pot mari pentru observarea detaliilor.

www.prosep.ro
Site al ProSEP SRL din Craiova, care importa si distribuie echipamente profesionale de cantarire industriala si noi materiale high-tech (spectar, policarbonat, materiale plastice speciale, fibre ceramice fara azbest). Site-ul face o scurta prezentare a firmei si enumera partenerii externi ai acesteia. Exista pagini speciale cu fiecare categorie de produs oferit, cu detalii si fotografii. Ca noutate, site-ul gazduieste si o galerie de arta.

www.restaurants.ro/dpv
Pagina web de prezentare a D.P. Viaipi Exim din Bucuresti, care are ca obiect distributia directa de vinuri din podgorii romanesti, precum si de produse Heineken si Amstel. Face o foarte scurta prezentare a societatii, aratand oferta de colaborare a acesteia. Se indica informatii de contact, inclusiv telefoanele mobile ale managerilor.

www.romstal.ro
Site al Romstal Imex SRL care comercializeaza, asigura consultanta si service pentru echipamente sanitare, termice, de climatizare precum si unelte, aparate si dispozitive electrice si electrotehnice. Exista posibilitatea de a adresa intrebari diverselor departamente ale firmei sau de a exprima impresii despre site. Exista o rubrica de articole de presa si evenimente, precum si cateva link-uri utile in domeniu. Se prezinta pe o harta interactiva reteaua de magazine Romstal din tara. Sunt amintite conditiile generale de garantie pentru produse si detalii despre Certificatul International de Calitate ISO 9002, obtinut de firma in decembrie 1998. Exista posibilitatea examinarii unei palete foarte largi de produse, pe categorii si subcategorii, cu date tehnice, fotografii si preturi. Se poate cauta un anumit produs dupa codul sau. Site-ul contine si un magazin virtual ce ofera posibilitatea cumpararii produselor direct prin Internet. Se dau detalii in acest sens si se acorda 5% discont pentru comenzi mai mari de 10 milioane lei.

https://silver-electric.ro
Site in romana si engleza al SC Silver Electric Company SA din Bucuresti – societate cu capital strain, care este distribuitor autorizat pentru Romania al unor producatori de surse, corpuri de iluminat si aparataj de joasa tensiune. Face o scurta prezentare a firmei, a avantajelor ofertei sale si indica link-uri catre site-urile al caror reprezentant este firma. Se prezinta, cu fotografii si succinte date tehnice, principalele categorii de produse comercializate de firma. Exista o pagina cu clientii firmei, clasificati pe tipuri de produse.

www.tehnoinstrument.ro
Site in romana (versiunea in engleza este in constructie) al Tehnoinstrument Impex din Ploiesti – societate comerciala care produce, comercializeaza si asigura service si asistenta tehnica in domeniul aparaturii pentru controlul proceselor industriale, ca si al aparaturii de laborator pentru testarea materialelor.
Site-ul face o prezentare a firmei si a partenerilor sai. Exista o lista detaliata de aplicatii pe domenii si subdomenii, pentru care firma ofera solutii. Se indica datele tehnice, avantajele, fotografiile si schitele echipamentelor evidentiate. Exista si o lista bogata de furnizori din strainatate ai firmei, precum si o enumerare a celor mai importanti clienti din tara. Pe site exista un formular de contact pentru feed-back. La data consultarii lui (iunie 2001), site-ul era actualizat in decembrie 2000.

www.telecomanda.ro
Site al B.B. Rom Comexim SRL din Bucuresti, care comercializeaza telecomenzi universale si dedicate tv-video-satelit, precum si transformatoare linii, conectica si cabluri, accesorii telefoane fixe, orice componenta electronica, in general, din stoc sau la comanda. Exista o facilitate de cautare intr-o baza de date cu peste 50.000 de modele si sunt instructiuni in acest sens.
Pe site exista si o oferta speciala, foarte bogata, cu diverse componente electronice si electrotehnice. La data consultarii site-ului (10.07.2001) oferta era pentru luna decembrie 2000. Ca date de contact se indica telefonul, faxul si adresa e-mail.

www.teron.ro
Site al Teron Systems din Campina, judetul Prahova, reprezentant zonal al Minolta Romania. Prezinta oferta firmei: produse Minolta, case de marcat, papetarie, calculatoare si abonamente Connex, precum si servicii (ISP, service copiatoare, copy center color). Unele dintre aceste pagini apar goale la vizualizarea prin Microsoft Internet Explorer. Sunt listati cativa clienti ai firmei cu link-uri spre site-urile lor

Pagina realizata de Internetravel SRL.