Compania elvetiana Reichle & De-Massari (R&M) ce activeaza in domeniul echipamentelor pentru retele de date si telecomunicatii, si-a inaugurat astazi reprezentanta din Romania.

“Contributia acestei regiuni la profitul operational al intregului grup, care in 2005 a fost de aproximativ 120,9 milioane de euro, sa reprezinte aproximativ 10% pana in anul 2010” a declarat Stefan J Krumbock, general manager R&M Austria si coordonatorul operatiunilor companiei din Europa Centrala si de Sud-Est.

Reprezentantii companiei isi propun ca si pe piata din Romania, R&M sa devina lider in furnizarea solutiilor de infrastructura prin adresarea clientilor care acorda o atentie speciala securitatii, performantei si longevitatii retelelor lor de date si telecomunicatii.

Stefan J. Krumbock aprecieaza ca printre potentialii clienti se numara companiile multinationale care acorda o importanta sporita securitatii, performantelor si fiabilitatii retelelor de date si telecom.

Compania Reichle & de-Massari isi concentreaza activitatea pe dezvoltarea si productia solutiilor pasive pentru nivelul fizic al retelelor de comunicatii, oferind sisteme de cablare pentru carrier, enterprise, industrial si residential.

Grupul R&M are sediul central in Elvetia fiind prezent in 16 tari prin birouri de reprezentante sau subsidiare si are 510 angajati. Anul trecut compania a realizat o cifra de afaceri de 190 milioane franci elvetieni, din care un procent de 75% fiind reprezentat de exporturi.

Sursa: Capital, 16 iunie 2006