Regele Charles îl spulberă pe prințul Harry cu o singură lovitură

Regele Charles îl spulberă pe prințul Harry cu o singură lovitură. Cu fiecare zi care trece, regele Charles ia decizii uimitoare, confirmând că rolurile Prințului Harry și ale soției sale, Meghan Markle, precum și prezența lor în Familia Regală sunt reduse la zero. Regele Charles a decis să-i întoarcă „favoarea” diminuând și mai mult accesul prințului Harry la Familia Regală – o mișcare care, cu siguranță, îi va răni ego-ul și statutul ducelui de Sussex.

Prințul Harry Meghan Markle
SURSA FOTO: Facebook, Meghan and Harry

Un astfel de exemplu este viitoarea vizită a Prințului Harry în Anglia. În luna mai, Prințul Harry, probabil însoțit de Meghan Markle, urmează să se întoarcă la Londra pentru un eveniment special dedicat Jocurilor Invictus de la Catedrala St. Paul. Evenimentul va avea loc pe data de 8 mai.

După cum a dezvăluit în interviul acordat pentru Good Morning America, Prințul Harry a decis să-și viziteze tatăl diagnosticat cu cancer. Deși în ultimii patru ani Harry a atacat constant Familia Regală pentru fiecare decizie și pentru modul în care l-au tratat pe el și pe Meghan, acum pare să fi ajuns la concluzia că familia este importantă, scrie Usdailyreport.

Charles schimbă foaia în relația cu Harry

Cu toate acestea, Regele Charles pare să spună, prin deciziile luate, că vremea în care era un tată naiv și iertător s-a încheiat odată cu cartea de memorii a lui Harry, „Spare”.

Regele se teme, de asemenea, că Prințul Harry va divulga și va vinde în mod constant informații private celui mai mare ofertant. De aceea, regele Charles a decis să-i întoarcă ”favoarea” diminuând și mai mult accesul prințului Harry la el – o mișcare care cu siguranță îi va răni ego-ul și statutul.

O vizită foarte scurtă și bine controlată

Potrivit rapoartelor, dacă regele Charles își va da acordul pentru ca fiul său cel mic să-l viziteze, vizita va fi mai scurtă și chiar mai controlată decât data trecută.

La începutul acestui an, Prințul Harry s-a deplasat la Londra pentru a fi alături de tatăl său, după ce acesta a anunțat că a fost diagnosticat cancer. Întâlnirea a durat mai puțin de 30 de minute. Conform unor speculații, membrii personalului și regina Camilla au fost prezenți în timpul scurtei întâlniri.

Regele Charles, mai iertător decât William

Potrivit autorului regal Tom Quinn, Regele Charles îi va acorda fiului său o audiență pentru că este „mai iertător” decât fratele său mai mare, Prințul William, și pentru că a avut o copilărie dureroasă. El a declarat:

„Nu va fi chiar atât de greu pentru Harry să-și vadă tatăl, deși relația lor este plină de durere și de un sentiment de nemulțumire. Dar Charles știe că Harry a avut o copilărie dificilă pentru care el, Charles, a fost parțial responsabil și, prin urmare, este mai iertător decât William.”

Printul William al Marii Britanii
SURSA FOTO: Facebook, Prince William, Duke Of Cambridge

Toată lumea se teme de ce ar putea spune Harry

Quinn a continuat explicând de ce Prințul Harry va petrece puțin timp cu tatăl său:

„Întâlnirea dintre Harry și tatăl său, regele Charles, va fi scurtă și formală, pentru că orice conversație dificilă ar putea să-l facă pe Harry să spună anumite lucruri când se întoarce în Statele Unite.”

El a încheiat explicând:

„Ca și în relația cu William, relația lui Harry cu tatăl său a fost foarte afectată de publicarea cărții Spare și a unor interviuri date de Harry și Meghan; atât William, cât și Charles își vor face întotdeauna griji că nu pot spune nimic în mod privat și neoficial de față cu Harry, fără riscul real ca aceste lucruri să devină publice.”