Răzvan Sin este noul director al departamentului de retail al companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox după ce Aura Voiculescu, fostul şef al departamentului, a plecat din companie, se arată într-un comunicat al firmei.

Sin lucrează cu DTZ din 2007 şi în acest timp a contribuit pentru închirierea Atrium Centers Arad, a oferit consultanţă pentru dezvoltatorul de parcuri de retail BelRom la semnarea de contracte de închiriere cu ancore de mobilier şi decoraţiuni ce depăşesc 20.000 mp, consultanţă pentru Argo Capital Property de contracte de închiriere cu brandul de moda New Yorker şi cu retailerul de amenajări şi decoraţiuni Proges, pentru Shopping City Suceava şi Shopping City Sibiu.

„În ciuda încetinirii ritmului de dezvoltare şi a scăderii consumului, cred că suntem astăzi într-o poziţie din care putem evolua cu succes şi suntem pregătiţi pentru o creştere concertată, sustenabilă. Sunt încă multe oraşe principale care nu beneficiază de un stoc suficient de retail modern şi numeroşi retaileri internaţionali care vizează România pe termen mediu şi lung”, a declarat Răzvan Sin.

Aura Voiculescu, consultantul care a condus departamentul în ultimul an şi jumătate, a plecat din companie pentru a urma cursurile unei şcoli de afaceri în străinătate.