“Într-un moment în care piaţa cere constant servicii integrate de consultanţă, ne bucurăm că Răzvan Nicolescu ni s-a alăturat. Cariera lui solidă de până acum, împreună cu o capacitate extraordinară de a reuși, sunt atuuri importante pentru echipa noastră și sunt convins că vor adăuga valoare serviciilor pe care le oferim, spre beneficiul clienților noștri”, a spus Farrukh Khan, partener Deloitte România.

Cariera lui Răzvan Nicolescu a fost dintotdeauna legată de sectorul energetic, el lucrând companii private cât și de stat. Ca atașat la UE pe probleme în domeniul energiei din partea României, Nicolescu a fost implicat în negocieri favorabile privind energia în Europa și schimbarile climatice.

„Sunt bucuros să mă alătur unei organizații mari, care oferă servicii de înaltă calitate şi soluţii inovatoare. Cred că experienţa şi valorile mele se potrivesc cu echipa solidă pe care Deloitte o are”, a declarat Răzvan Nicolescu.

Nicolescu este președintele Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie, fiind nominalizat de Consiliul Uniunii Europene în 2009, iar timp de aproape cinci ani, a fost director în cadrul celui mai mare producător de petrol şi gaze din Sud-Estul Europei, OMV Petrom. Este absolvent al Facultății de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi deţine o diplomă MBA la Solvay Business School. Anul trecut, timp de zece luni, Nicolescu a ocupat funcția de ministru delegat pentru energie în Guvernul Ponta.