Procurorii au anunțat marți că vor face expertizarea bijuteriilor Alexandrei găsite în butoi. Astfel, aceștia vor să afle cu siguranță dacă acestea au fost acolo în timpul focului sau au fost aruncate ulterior. Conform unor surse Realitatea TV, anchetatorii ar fi cerut o expertiză privind bijuteriile Alexandrei în dosarul în care este cercetat Gheorghe Dincă.

Astfel, mai precis anchetatorii ar vrea sa afle dacă bijuteriile găsite în butoiul improvizat erau acolo la momentul incinerării sau nu. Investigatorii continuă miercuri cercetările în dosarul lui Gheorghe Dincă.

Miercuri, procurorii DIICOT care sunt la Caracal au audiat familia Luizei Melencu. Familia Luizei Melencu a fost chemată, la Poliția Caracal, acolo unde mama și bunicul tinerei de 18 ani pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că au ucis-o, vor fi audiați. Tot astăzi au fost audiați și părinții Alexandrei Măceșanu la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, acolo unde procurorii încearcă să afle dacă în cazul investigării disparițiilor de la Craiova a fost încălcată legea.