Ultimele informații spun că Rareș Bogdan va deschide lista PNL pentru europarlamentare. Cu toate acestea, moderatorul spune că nu a luat o decizie, însă recunoaște că a discutat cu PNL  și că e legat de liberali, dar nu va pleca din televiziune. Mai mult, acesta a fost foarte activ duminică, în timpul protestelor împotriva OUG pe Justiție, având un discurs mai mult politic decât jurnalistic.

„Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat. Am avut discuții cu partidul în care aș intra daca aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdata atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adaugat.

Mai mult, ii stiu personal pe multi dintre primarii liberali care au schimbat si occidentalizat orasele pe care le conduc. Insa repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Sa nu speculam altceva pana nu este cazul si daca va fi cazul.

Ne vedem diseară de la 21.00 Live, asta dupa ce ne vom întâlni după 18.00 în Piața Victoriei. Jos PSD/Alde si UDMR! #opozitiaUNITĂ”, e mesajul transmis de Rareș Bogdan duminică .