Europarlamentarul Rareș Bogdan este șocat pur și simplu de cee ace s-a întâplat în Caracal, acolo unde un monstru a distrus viața unei fete și e suspect că a măcelărit mai multe adolescente. Fostul jurnalist vorbește despre intervenția în acest caz și spune că ar fi trebuit intervenit mult mai repede, în spiritul și nu în litera legii.

“CA SA FIE CLAR!

Art. 159, alin. 14, lit, b, din Codul de Procedura Penala:

(14) În mod excepţional, percheziţia poate începe fără înmânarea copiei mandatului de percheziţie, fără solicitarea prealabilă de predare a persoanei sau a obiectelor, precum şi fără informarea prealabilă privind posibilitatea solicitării prezenţei unui avocat ori a unei persoane de încredere, în următoarele cazuri:

  1. b) dacă există suspiciunea că în spaţiul în care urmează a se efectua percheziţia se află o persoană a cărei viaţă sau integritate fizică este pusă în pericol;”, a tunat europarlamentarul.

Și asta nu e tot. Rareș s-a dezlănțuit și la adresa autorităților. I-a făcut praf pe cei de la PSD care au schibat legile justiiei în ultimii doi ani și jumătate. “În 2 ani și jumătate au reușit să transforme România într-o țară unde infractorii sunt mai presus de oamenii cinstiți

Iresponsabilitatea și incapacitatea autorităților de aplica proceduri clare au luat viața unei tinere!”, s-a dezlănțuit europarlamentarul pe o rețea de socializare.