Scandal total pe scena politică în urma cutremurătorului caz care a îngrozit toată România. Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a dezlănțuit după ce Lia Olguța Vasilescu s-a luat de procurorii cazului de la Caracal. Vasilescu sustine ca procurorul de la Caracal, care i-ar fi impiedicat pe politisti sa intre in locuita criminalului inainte de ora 06.00, face parte din miscarea #Rezist.

„Cand faci referendum ca sa nu mai poata fi amnistiati coruptii, dar nu ai nicio problema cu criminalii, pedofilii, rapitorii de copii, de ce te-ar mira ca un procuror se misca imediat pentru o ‘suspiciune rezonabila’ de abuz in serviciu sau pe la vreo adoptie internationala, dar nu considera atat de importanta o posibila crima incat sa puna in aplicare un mandat de perchezitie pe care il si obtinuse? Si daca mai afli ca procurorul e #rezist, ai tabloul complet!

Asta ca sa nu mai amintim ca, in Romania, performantele ‘organelor’ sunt invers proportionale fata de bugetele acordate cu atata darnicie…

UPDATE: Seful politiei nationale spune ca politistii au cerut imperativ procurorului sa intre urgent in casa respectiva, dar nu au fost lasati pana la ora 6 dimineata, desi legea le permitea. Sefii politiei pleaca toti acasa. Pe cat facem pariu ca procurorul ramane si nu va raspunde niciodata?”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Intr-o alta postare, Olguta Vasilescu acuza PNL, USR si pe Klaus Iohannis ca au blocat legea care le permitea politistilor sa intre in casa criminalilor. „PNL, USR si Klaus au blocat inca o lege vitala… Securistii nu stiu sa lucreze decat pe baza de protocoale. Legea ii cam incurca…”, a scris Vasilescu.

Când a citit aceste declarații europarlamentarul rareș Bogdan și-a ieșit din minți. A dat de pământ pur și simplu cu fostul ministru al Muncii. „Doamne ferește!!!!! Cata prostie încape in mintea unora, Doamne…!?!?”, a tunat Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.