Creditul imobiliar lansat de Raiffeisen Bank este destinat achizitiei, renovarii, extinderii sau reconstructiei de imobile utilizate in activitatea de baza a intreprinderilor mici si mijlocii. Imprumutul se acorda in lei, euro sau dolari, pe o perioada de pana la zece ani, iar suma maxima este de 1,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat al institutiei bancare. In cazul finantarii lucrarilor de extindere a constructiei, solicitantul poate beneficia de o perioada de gratie de 6 luni.




“Raiffeisen Bank isi completeaza oferta de creditare, punand la dispozitia intreprinderilor mici si mijlocii un nou produs menit sa le sprijine in dezvoltarea lor. Pe piata exista o cerere mare pentru astfel de credite si suntem convinsi ca acest produs este accesibil si va raspunde asteptarilor IMM-urilor”, a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank.


In prezent, banca are aproape 2 milioane de clienti de retail, dintre care peste 120.000 IMM-uri, si peste 3.800 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 216 unitati, 785 de ATM-uri si peste 6.500 de POS-uri.

Sursa: Capital, 08 ianuarie 2006