Antreprenorul român deţinea, alături de alţi acţionari, prin intermediul firmei Metropolitan Developments circa 10.000 mp de teren în zone ultracentrale din Bucureşti. Euromall, controlată de israelienii Moshe Turgeman şi Tomer Barhom şi de francezul Bernard Braka, a fost asistată în această tranzacţie de casa de avocatură Savu-Cristescu & Asociaţii.
Investitorul care a achiziţionat portofoliul lui Radu Georgescu a încheiat în perioada de „boom“ imobiliar două tranzacţii record. În 2007 a vândut către Immoeast (actualul Immofinanz) centrul comercial Euromall din Piteşti pentru suma de 87 mil. euro. Centrul din Piteşti a fost finalizat în luna mai a anului 2007 şi are o suprafaţă utilă de 32.000 mp. Immoeast a mai achiziţionat într-un contract de tip forward-purchase (plata şi trecerea în posesie se face pe parcurs ce lucrările de construcţie avansează) centrul Euromall Galaţi, tranzacţie de 60 mil. euro, încheiată în aprilie anul trecut.
Ultima tranzacţie marca Radu Georgescu a fost încheiată în octombrie anului trecut, când preşedintele Gecad a vândut un pachet majoritar de acţiuni din cadrul Gecad ePayment International către grupul Allegro, parte a companiei Naspers.