Din Piața Victoriei pleacă deja oameni, însă cei rămași sunt deciși să fie cât mai vizibili. Gardurile instalate de jandarmi în apropierea Guvernului sunt mutate minut de minut iar autoritățile au fost obligate să facă anunțuri publice și să îndemne la calm și la un comportament în limita legii.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a zis că forțele de ordine au dorit să evite apariția vreunui incident astfel că au decis să „redimensioneze”spațiul de desfășurare al mitingului și de aceea au făcut pași înapoi. Jandarmeria spune că a cedat teren pentru „a intari mesajul de dimineata, ca suntem aici pentru protectia tuturor, nu ne dorim in niciun fel aparitia unor incident”.

Oficialul a mentionat insa ca ‘deja ne aflam la limita cladirii Guvernului’ cu gardurile de protectie si i-a rugat pe protestatari sa fie atenți să nu apara provocări din rândul manifestanților.

Cel mai probabil, spr finalul manifestației vor rămâne aceiași oameni din structurile #rezist care sunt prezenți constant acolo. Mai cunoscuți dintre ei Cristi Dide, Mălin Bot sau celebrul „Ceaușescu”.