Toate titlurile din portofoliu au înregistrat creşteri de preţ, randamentul urcând, de la începutul anului până în prezent, la nivelul de 24%. Piaţa continuă să evolueze pe trendul ascendent, indicii BET şi BET-C consemnând noi maxime istorice. În permanenţă, companiile care ţin piaţa pe creştere se succed la conducere, în unele zile creşterile venind din direcţia emitenţilor cu lichiditate şi capitalizare mare, în vreme ce în alte perioade, cele care cresc sunt companiile de talie mică sau medie.

Lichiditatea rămâne în permanenţă la niveluri mai ridicate decât media anului precedent, şi asta arată că interes pentru piaţă există în continuare, chiar dacă perioada aceasta este în mod normal una de vacanţă şi concedii. Interesul ridicat este evocat şi de numeroasele tranzacţii pe piaţa Deal, realizate între investitorii de mare calibru, precum şi de transferurile de pachete semnificative din capitalurile sociale ale emitenţilor (ultimul exemplu de acest fel fiind Altur Slatina).

Încă păstrăm nemodificată structura portofoliului, fiind cel puţin până acum destul de mulţumiţi de evoluţia sa echilibrată şi fără sincopele semnificative din ultimele şase luni, în condiţiile unui potenţial de apreciere care rămâne mulţumitor pe ansamblul portofoliului.

54-4540-tabel.jpg

sursa: www.ktd.ro