"România este o piață promițătoare cu un mare potențial, una dintre piețele cheie din regiune și un element important al strategiei noastre de dezvoltare. Odată cu sosirea în România a ibis Styles, un brand hotelier dinamic, renumit la nivel internațional, dorim să aducem inovație și o nouă experiență hotelieră pentru oaspeți", a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Noul ibis Styles Arad va fi clasificat ca hotel de 3 stele, oferind oaspeților 72 de camere confortabile. Hotelul va dispune de restaurant, lobby-bar, 3 săli de conferințe și o sală multifuncțională pentru evenimente și conferințe. 

Hotelul va fi situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la o distanță de numai 8 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Arad și la 40 minute de Aeroportul Internațional Timișoara. Arad este cel mai important nod de transport rutier și feroviar pe coridoarele naționale și trans-europene din vestul țării, la numai 20 km de granița cu Ungaria, fiind principala cale de acces spre România.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia îi Europa Centrală. Orbis deține peste 100 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total aproximativ 19.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri buget de 1 stea.