Potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 1, luând în considerare şedinţa extraordinară a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă constituit la nivelul Sectorului 1, pentru limitarea riscului de contaminare cu COVID-19, edilul Sectorului 1, Dan Tudorache, a dispus ca începând de joi până pe 27 martie, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii, se suspendă activitatea cu publicul din cadrul Primăriei Sectorului 1. Activitatea de relaţii cu publicul pentru persoanele fizice şi juridice se va desfăşura numai prin telefon, prin corespondenţă poştală sau electronică, conform agerpres.ro

Cum pot interacționa persoanele interesate

Astfel, persoanele interesate pot depune cereri/reclamaţii/sesizări/petiţii pe adresa de e-mail [email protected]; prin poştă la adresa Bulevardul Banu Manta nr .9 sau folosind rubrica specială de sesizări disponibilă pe site-ul www.primariasector1.ro, accesând următorul link: http://www.primariasector1.ro/sesizari-petitii-reclamatii.html.

Pentru mai multe amănunte, cetăţenii sectorului 1 pot suna la numărul de telefon al Serviciului Registratură, Relaţii cu Publicul 021/319.10.13/int. 147 sau 210.

De asemenea, începând de joi până pe 27 martie, cu posibilitatea prelungirii, se suspendă audienţele din cadrul Primăriei sectorului 1, convenţiile de practică încheiate cu instituţiile de învăţământ, desfăşurarea tuturor comisiilor/comisiilor tehnice sau orice alte activităţi care implică interacţiunea cu persoane din exteriorul Primăriei Sectorului 1.