TAUR:
Succesul profesional depinde intr-o mare masura de imbunatatirea stilului de lucru si a relatiilor cu colaboratorii. Este posibil sa apara noi exigente ale sefilor, ce pot conduce la sporirea complexitatii sarcinilor de serviciu. Mentinerea cadentei dorite poate fi o garantie a succesului.

GEMENI:
Impunerea ideilor progresiste presupune sa asteptati activ o conjunctura favorabila a evolutiei institutiei si a relatiilor cu sefii. Dovediti tact pentru a intoarce orice informatie/decizie in favoarea interesului vizat. Este de asteptat sa priviti orice situatie din minimum doua perspective si sa va folositi pe deplin creativitatea.

RAC:
Evaluarea realista a posibilitatilor permite asumarea si onorarea in deplina cunostinta de cauza a responsabilitatilor. Experienta pozitiva recenta si traditionalismul recunoscut pot fi imbinate eficient cu tot ce vi se pare progresist din ce este modern. Intuitia va ajuta sa finalizati activitatile cu minimum de efort, de implicare.

LEU:
Acordati importanta cuvenita transmiterii si receptarii informatiilor, bunurilor, banilor. Lucrati mai eficient din linia a doua decat din prim-plan, tocmai pentru a controla si detaliile semnificative, dar si ansamblul problemelor. Aduceti modificari politicii de cadre, dand fiecaruia ceea ce merita!

FECIOARA:
Aveti nevoie de constanta si continuitate in eforturi. Manifestati o atitudine echidistanta deopotriva fata de colaboratorii vechi si noi. O anumita toleranta in dialoguri si in adaptarea stilului de lucru la situatiile neprevazute reprezinta un factor de baza pentru diminuarea stresului.

BALANTA:
Perceptia corecta a obligatiilor profesionale, a resurselor disponibile si a calitatii colaboratorilor presupune obiectivitate deplina. Declaratiile de intentii pot fi pliate mai mult ca de obicei pe asteptarile asociatilor daca stabiliti limitele de orice fel (pe toate planurile) privind participarea dumneavoastra.

SCORPION:
Finalitatea morala si materiala a proiectelor noi si in derulare reprezinta punctul de plecare in toate tipurile de actiuni. Puterea dumneavoastra de convingere poate fi cu adevarat eficienta daca aduceti in discutie argumente realiste, reciproc avantajoase, ce pot fi concretizate imediat. Rezervati-va dreptul de a decide doar in deplina cunostinta de cauza.

SAGETATOR:
Este important sa corelati mai multi factori: informatii, bani, timp liber si, mai ales, sustinatori influenti pentru a urgenta executarea unor proiecte si/sau pentru a incepe finalizarea celor de ultima ora. Franchetea dvs. trebuie sa faca o alianta permanenta cu tactul pentru perceperea corecta a intentiilor si pentru a pastra stabilitatea echipei de lucru.

CAPRICORN:
Maniera de organizare si de coordonare a activitatilor se situeaza la inceputul unor schimbari subtile, ferme, realiste si definitive. Spuneti exact ce anume asteptati de la ceilalti si solicitati reciprocitate. Puterea exemplului personal poate crea precedentul favorabil dorit pentru toate proiectele si asocierile dumneavoastra.

VARSATOR:
Pentru a va incadra in resursele disponibile de orice fel, stilul de dialog poate fi mai concis, iar cel de activitate mai pragmatic. Timpul si evenimentele va aduc abia din octombrie incolo certitudinile dorite si ca o rasplata a perseverentei de a introduce ultimele noutati specifice profesiei in institutie, inclusiv ca mentalitate fata de colegi si de specificul proiectelor.

PESTI:
Cu abilitatea care va caracterizeaza, renuntati discret la un anume fel ineficient de a fi, tocmai pentru a nu fi considerat previzibil(a). Lucrati metodic si verificati personal fiecare etapa rezolvata. Acceptati rigorile activitatilor de rutina. Recunoasterea meritelor poate fi o motivatie (stimulare) aparte pentru dumneavoastra. CRONOS