www.anvelope.ro
Site al Polyinvest SA care, printe alte domenii de activitate, este si importator si distribuitor de anvelope auto. Site-ul prezinta tipurile de anvelope oferite, inclusiv preturile. Exista si indicatii pentru alegerea anvelopelor. Prin site se ofera si jante, si camere de aer (rubricile erau goale la data scrierii articolului), baterii de acumulatoare si amortizoare si esapamente. Comanda se poate face si prin Internet. La rubrica de noutati exista o reducere de preturi pentru perioada septembrie-decembrie 2000.

www.automotive.ro
Site cu automobile de clasa superioara (Audi, BMW, VW, Jeep, cabrio etc.) oferite spre vanzare in regim second-hand. Prezinta scurte detalii, fotografii mari interior-exterior si pretul. Exista un formular de comanda pentru alte automobile cu caracteristici similare. Nu se precizeaza cine administreaza site-ul.

www.autovit.ro
Site al targului de masini Autovit din Bucuresti, zona Vitan-Barzesti. Prezinta serviciile acestei firme. Cuprinde anunturi pentru vanzari auto, unele cu foto, pe categorii: marci, cele mai ieftine, cele mai scumpe, ultimele aparitii, cele mai vandute, preturi. La data de 7 mai 2001 erau 1.091 de anunturi in baza de date. In prima pagina se prezinta noutati ale site-ului si firmei. Site-ul contine si chestionare auto, link-uri spre show-uri auto din anul 2001, fotografii si un film in engleza cu masina interactiva explicata pe subansamble.

www.bmwgroup.ro
Site-ul oficial al Automobile Bavaria, importator BMW, Rover si Land Rover. Prezinta automobile si motociclete BMW prin cate o fotografie de mici dimensiuni si o scurta caracterizare, in engleza. Nu exista nimic la rubrica de piese si accesorii, si nici la rubrica de finantare. La capitolul presa, este un link catre site-ul grupului BMW. Exista un link si spre site-ul BMW Williams F1.

www.esa.ro
Site al Euro Service Amerom. Prezinta, in engleza, franceza, italiana, germana, oferta de rent-a-car a societatii: automobile si conditii de rezervare cu posibilitatea rezervarii on-line. Se prezinta o oferta de 30% discont in week-end (site-ul este actualizat in februarie 2001).

www.leasing.ro
Site al SC International Leasing SA. Prezinta esenta operatiunilor de leasing, activitatea firmei respective si cei mai importanti clienti ai sai. Se precizeaza oferta firmei cu calculator de leasing pe marci si tipuri de automobile. Exista o oferta de masini second-hand, referinte ale unor firme care colaboreza cu International Leasing, precum si o rubrica de intrebari frecvente (actualizata in august 2000) si una de sugestii, observatii si cerere de oferta.

www.lubrifin.ro
Site al SC Lubrifin SA. Prezinta firma cu istoric, modernizari recente, proiecte de viitor, echipa manageriala cu fotografii si e-mail, precum si datele de contact detaliate pe compartimente. Se indica distribuitorii din tara pe o harta interactiva. Se arata numeroasele produse ale firmei pe domenii, cu caracteristici si actiuni de promovare a produselor.

www.mbo.ro
Site al Muri Benz Oil din Targu Mures. Prezinta activitatile firmei intre care si vanzari piese auto in propriul complex comercial, benzinarie, spalatorie auto, taximetrie. Exista si o varianta in engleza. Se indica pe o harta pozitionarea complexului comercial al firmei, dar nu exista date de contact. Actualizat in noiembrie 1999.

www.meteor.ro
Site al Meteor Auto Romania SRL, importator si distribuitor de piese, lubrifianti, produse de intretinere si acumulatori auto. Prezinta categoriile de produse si piesele oferite, cu fotografii, o harta interactiva cu depozitele si dealerii din tara, inclusiv datele de contact. Se dau date despre cupa Pennzoil enduro precum si fotografii de la participarea firmei la expozitii. Exista posibilitatea descarcarii programului Meteor Maximizer pentru transmiterea de comenzi catre Meteor, actualizarea de preturi si stocuri. Exista o sectiune pentru clienti inregistrati, cu actualizarea de preturi, oferta lunii, materiale promotionale (modificata la inceputul lunii mai 2001). Paginile de publicitate sunt in constructie.

www.pennzoil.ro
Este o adresa web care duce la site-ul www.automotive.ro. Exista si o oferta a saptamanii.
Site actualizat in mai 2000 al Meteor Auto Romania SRL, importator si distribuitor al lubrifiantilor Pennzoil in Romania. Cuprinde categorii de produse (dar link-urile spre produsele propriu-zise nu functioneaza), link spre compania-mama din SUA, pagini in engleza despre curse si despre produse promotionale. Nu se indica date de contact, ci doar un link spre www.meteor.ro.

www.roti.ro
Site al firmei de informatica Maxim Software din Bucuresti. Cuprinde fise tehnice cu fotografii ale diverselor modele auto, o piata de masini, componente si servicii, precum si teste interactive pentru carnetul de conducere. Vizitatorii pot adauga si fotografii. Exista posibilitatea abonarii la un newsletter.

www.samaservice.ro
Site al Sama Service Roti cu sedii in Bucuresti si Craiova. Prezinta firma, background-ul asociatilor si managementului, serviciile oferite (separat pentru standul de directie). Se indica oferta de produse (anvelope – 8.000 de cauciucuri diferite, jante, antifurturi, lanturi, baterii, accesorii, camere de aer), cu cautare in baza de date. Exista o rubrica de explicatii si sfaturi despre anvelope cu fotografii ale profilelor, precum si un articol despre modalitatile de a avea pneuri mai sigure. Prezinta reglementarile legale privind inspectia tehnica periodica a automobilelor. Ca noutati, pe site se indica tarifele serviciilor oferite, explicatia termenilor de specialitate folositi si termenii contractului de prestari servicii. Se anunta in curand sistemul de localizare GPS al autovehiculelor.

www.timas.ro
Site al service-ului auto SC Timas SRL din Bucuresti. Contine o prezentare generala a service-ului si cateva fotografii de la principalele compartimente tehnice. Are un catalog cu fotografii cu piesele auto disponibile, pe categorii. Exista pe web si un talon de service, pe baza caruia se acorda 10% discont pentru manopera si diagnoza gratuita pentru sistemele de franare, articulatii si suspensii. Nu se cunoaste data actualizarii paginii si nu se precizeaza o limita de timp pentru aceasta oferta promotionala.    

Pagina realizata de Internetravel SRL
Versiunea pe Internet a acestui ghid se afla la adresa www.Preturi.ro