Culisele economiei

In ultima emisiune a acestui an va spunem cum au fost recompensati salariatii companiilor dupa un an de munca. Cine a obtinut prima de Craciun si cat de mare a fost. Ce inseamna pentru manageri acordarea primei de Craciun si in ce se va transforma in timp aceasta remuneratie veti afla de la cei care dau prime si de la cei care ii sfatuiesc cum sa o faca.

Oameni in Top

Bogatia conteaza de sarbatori, dar si mai mult conteaza saracia. Noi am fost pe la cativa oameni de afaceri de succes pentru a afla cum petrec Revelionul. Veti vedea ce le ureaza celor dragi si cum isi petrec noaptea dintre ani Octavian Radu, fondatorul RTC, creatoarea de moda Romanita Iovan si actionarul majoritar al Hotelului Continental, Radu Enache.

Trenduri

tinuta vestimentara din noaptea Anului Nou este foarte importanta. Noi va prezentam opiniile creatorilor de moda pentru a afla cum v-ar sta cel mai bine in noaptea de Revelion. Rochiile rosii si negre sunt in continuare la moda, iar accesoriile sunt tot mai importante. Barbatii sunt trendy daca aleg sa poarte un smoching, iar daca prefera un costum, acesta ar trebui sa fie dintr-o stofa subtire.

Petrecere cu sampanie

La petrecerea de Anul Nou, sampania este nelipsita. Noi va aratam diferenta dintre sampanie si vinul spumant obtinut dupa metoda traditionala franceza champenoise. Oferta este bogata, iar momentul de maxima efervescenta este acum, de sarbatori. La multi ani!