Din datele companiei reiese faptul că fiecare euro cheltuit la nivel european pe card, din media de 6,75 de euro prin utilizarea cardului, reprezintă o achiziţie făcută cu cardul Visa.

Potrivit sursei citate, cheltuielile efectuate cu carduri de debit Visa în Europa au depăşit 1.000 de miliarde euro, în 2012, în timp ce cheltuielile online efectuate cu aceste carduri în Europa au sărit de 200 miliarde de euro, echivalentul a peste 20% din tranzacţiile procesate de Visa Europe.

Visa Europe derulează în România, în perioada 15 aprilie – 31 mai, o campanie de stimulare a utilizării cardurilor la comercianţi. Astfel, fiecare plată efectuată direct cu cardul Visa, în România sau în străinătate, reprezintă o înscriere în promoţie şi şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, a cinci premii zilnice în valoare de 500 lei fiecare şi săptămânal unul dintre cele cinci telefoane Samsung Galaxy Note II.

La campanie participă orice card Visa, de credit sau de debit, emis în România de către băncile participante.

Visa Europe este o companie de plăţi deţinută şi operată de către băncile membre şi de alţi furnizori de servicii de plăţi din 36 de ţări din Europa.

SURSA: Agerpres