Știi si câștigi era, pe vremuri, o cunoscută emisiune, dar și slogan al celor de la ProTV.Cea mai cunoscută și urmărită televiziune din România pare să implementeze acest slogan și în 2019.

Cei de la ProTV au cerut și li s-a aprobat finanțarea celui de-al doilea sezon al serialului Vlad. Au cerut bani Guvernului și au primit. Cererea Pro TV de finanțare pentru noul sezon „Vlad” a fost aprobată de Comisia Națională de Prognoză, cea care administrează schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice.

Se pare că cei de la ProTV vor primi 4,2 milioane de lei, aproape un million de euro, cee ace reprezintă 35% din bugetul producției.

Dar asta nu e tot. Cei de la ProTV cer bani de la stat și pentru serialul Profu, pe care îl pregătesc și urmează să-l lanseze, anunță paginademedia.ro.

Pentru acest serial, cei de la ProTV cer 2,2 milioane de lei, iar cererea acestora va fi analizată de către cei de la Comisia Națională de Prognoză. Atât Vlad, cât și Profu’ sunt licențe cumpărate de la alți producători. Nu sunt seriale originale românești, mai spune sursa citată.