Paul McCartney s-a vaccinat anti-COVID. Artistul vrea să-și determine fanii să facă la fel

Paul McCartney, fostul membru al trupei britanice The Beatles, s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Acesta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie făcută în timp ce i se administra serul. Alături de fotografie acesta a scris un mesaj pentru fanii săi, îndemnându-i să se vaccineze împotriva virusului.

„Fiţi moderni. Vaccinaţi-vă!”, a scris el în explicaţia care însoţeşte fotografia publicată pe contul urmărit de 3,6 milioane de persoane.

Anul trecut, artistul în vârstă de 78 de ani avea de susținut mai multe concerte în Europa, în cadrul turneului ”Freshen Up”, însă acestea au fost anulate din cauza pandemiei.

Nu este singurul artist care își îndeamnă fanii să se vaccineze

Mai mulți artiști și persoane importante au făcut apel la oameni să se vaccineze. Printre acestea se numără și Olivia Rodrigo, un nou nume care face ravagii pe scena muzicii pop. Aceasta a fost invitată la Casa Albă de către președintele american Joe Biden pentru a-i încuraja pe fani să se vaccineze.

O altă cântăreață celebră și îndrăgită de oameni din toate colțurile lumii a vorbit pe pagina sa de Instagram despre dezinformare. Este vorba despre Ariana Grande, artista care a postat pe rețeaua de socializare un mesaj lung cu privire la dezinformare. 256 de milioane de oameni o urmăresc pe aceasta.

Există și artiști care se opun vaccinării sau care nu doresc ca oamenii să fie discriminați pe baza vaccinului. Printre ei se numără legendarul Eric Clapton. Acesta a anunțat că nu va mai cânta în sălile unde oamenilor li se cere dovada vaccinării, notează ziaruldeiași.ro.

Sursă foto: Dreamstime