Westhouse Group, companie românească ce activează în domeniul imobiliar, a incheiat un acord de colaborare cu Kiwi Finance, cea mai mare societate de brokeraj bancar din Romania. Acordul vizeaza cele trei proiecte rezidentiale deja dezvoltate de Westhouse Group – Oasis Residences, Central Apartments si Corallia Residence.

Astfel, consultantii Kiwi Finance vor identifica cea mai potrivita solutie de finantare pentru potentialii cumparatori care au rezervat sau precontractat una sau mai multe unitati locative, si care doresc finantarea achizitiei prin intermediul unui credit. Tot Kiwi Finance va facilita cumparatorilor demersul concret al accesarii imprumuturilor bancare, oferind acestora asistenta pe tot parcursul analizarii dosarului, de la consultanta juridica pentru imobilele aduse in garantie pana la aprobarea si acordarea finantarii.

Cele trei proiecte imobiliare pentru care Westhouse colaboreaza cu Kiwi Finance sunt deja in constructie si vor aduce impreuna 534 noi unitati locative. Oasis Residences, cel mai mare dintre cele trei ansambluri, este localizat in nordul zonei urbane Constanta, in orasul Ovidiu pe malul lacului Siutghiol. Complexul cuprinde 10 cladiri, cu un total de 409 apartamente.

Ansamblul Central Apartments este situat în centrul oraşului Constanţa, în cartierul Dacia si cuprinde 89 de apartamente, in timp ce Corallia Residence este amplasat într-o zonă exclusivistă şi sofisticată din staţiunea Mamaia si include 36 de apartamente.

Westhouse Group a fost infiintata in 2005 si este detinuta de Romreal Ltd, firma cu actionariat norvegian si totodata prima companie din Romania listata la Bursa din Oslo. Westhouse Group dezvolta in prezent trei proiecte imobiliare situate in zona urbana Constanta: Central Apartments, Corallia Residence si Oasis Residences.

Kiwi Finance este lider pe piata de de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentreaza pe trei directii de business: consultanta credite pentru persoane fizice, consultante credite pentru persoane juridice si consultanta juridica.

Kiwi Finance deţine 9 sucursale în România (Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Câmpina, Slatina) şi o sucursală la Madrid. De la înfiinţare, în 2003, şi până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 300 de milioane de Euro. Pentru 2008, compania estimează un volum de 300 de milioane de Euro credite intermediate.

Data: 15 mai 2008

Sursa: Kiwi Finance