Danubius International Business School (DIBS), parte a Universitatii Danubius a deschis inscrieriile in programul International MBA si continua pana in data de 30 septembrie 2013 competitia de eseuri din programul de burse Global Business Access.

Aplica acum pentru o bursa pentru International MBA!

International MBA,cel mai scurt program de tip ExecutiveMBA dedicat managerilor și antreprenorilor din România și din jumătatea de est a Europei, pune accent pe o nouă viziune globală indispensabilă mediului economic actual.

Programul International MBA oferit de Universitatea Arcadiain parteneriat cu Universitatea Danubiuseste concentrat pe durata unui an si cuprinde 10 module de curs,printre care si cel de International Business Experience in Statele Unite. Cursurile sunt susținute de profesori cu anvergură internatională,care provin din diferite culturi de afaceri, de la cultura asiatică la cea europeană și americană.

Boost your career, Apply to International MBA !

In perioada 16 – 20 septembrie 2013, cea de-a 18-a cohorta de studenti ai programului MBA desfasurat la Universitatea Arcadia impreuna cu Profesorul Raymond Lamorgesevor veni in Romania pentru completarea modulului International Business Experience.

Cu aceasta ocazie, Danubius International Business School organizeaza in data de 17 septembrie a.c. la ora 18:30 in sala de conferinte a The HUB o intalnire cu tema „International MBA– the shortest way to a global career”.

Pe langa Profesorul Raymond Lamorgese si cei 20 de studenti ai programului MBA vor fi prezenti si Catalin Ionescu si Mihai Stanescu membri ai DIBS Advisory Board, care vor vorbi din experienta lor atat despre cum si cat de repede se amortizeaza investitia in programul MBA cat si despre competentele si abilitatile dobandite in acest tip de program de educatie de business si impactul lor atat la nivel personal cat si profesional.

Evenimentul este organizat impreuna cu partenerii Danubius International Business School, respectiv Piraeus Bank care ofera o solutie customizata de finantare a studiilor pentru Programul International MBA la care se adauga International Advertising Association si Fundatia Leaders.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de inscriere pe pagina de internet a evenimentului Click AICIin limita locurilor disponibile.

Pentru alte informatii puteti suna la 0741-010-616, Radu TURCESCU.

Inregistreaza-te acum si prinde un loc!

Key speakers:

Raymond Lamorgese

MBA în Marketing – Universitatea St. Josep, USA

BS în Administrarea Afacerilor în domeniul Finanțelor – Universitatea Villanova

Experiență de peste 15 ani ca manager executiv în domeniul serviciilor financiare și al industriei medicale;De peste 17 ani predă atât la nivelul programelor de licență și masterat cât și la nivelul programelor de studii postuniversitare.

 

Catalin Ionescu

Experiență de peste 14 ani ca și Președinte și CEO al CODECS și al grupului de companii subsidiare dar și de peste 20 de ani ca și consultant, trainer, coach și facilitator. Promotor și pionier al programelor de MBA în România; Inițiator al primului program de Project Management adus în România din Marea Britanie, al primului Masterat în Resurse Umane străin din România; Fondator al primului program și primei companii de pregătire în domeniul coachingului din România și în domeniului aut-placementului precum și al primului program Managementul Operațiunilor. Fondator și Partener Senior în Strategic Change, consultant și expert în multe domenii de la leadership și dezvoltare organziațională: cost reduction și managementul inovării. Membru al DIBS Advisory Board

Mihai Stanescu

Managing Partner în cadrul firmei RoCoach Consult, companie dedicată exclusiv serviciilor de Coaching pe piata din România și din Sud-Estul Europei din octombrie 2003. Principala responsabilitate in aceasta calitate a fost si este dezvoltarea programelor de coaching pentru companiile romanesti si multinationale. Coach Executiv, cu o  experiență a peste 350 de cliețti, persoane fizice și juridice în programe individuale, cu echipe dar și organizationale. În principal, clientii RoCoach apartin uneia din urmatoarele categorii: manageri de top din companii multinationale, directori generali și executivi din companii mici și mijlocii și (nu în ultimul rând) antreprenori.Membru al DIBS Advisory Board.

Având un număr de peste 3000 de studenți anual, Universitatea Danubius (www.univ-danubius.ro) este singura universitate privată din România prezentă în Ghidul Excelenței, ediția 2012, publicată de Cambridge University (www.cusu-excellence.org).

Fondată în 1853, Universitatea Arcadia (www.arcadia.edu) este plasată de raportul U.S. News & World Report în topul celor mai bune 35 de universități din Nordul Statelor Unite ale Americii. Totodată, Universitatea Arcadia este cotată ca fiind numărul 1 în Statele Unite pentru programele de studiu internaționale (study abroad).