Continuă schimbul de replici foarte dure între Lia Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan. Cei doi s-au jignit reciproc pe parcursul zilei de joi, prin intermediul a mai multe mesaje postate pe internet.

Ultimul act, cel puțin de până acum, din războiul dintre ce doi îi aparține reprezentantei PSD, care a postat pe Facebook un nou atac la adresa lui europarlamentarului liberal și a guvernului Orban.

Plafonarea pensiilor speciale

”Dacă domnu’ Rareș a terminat cu lecțiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a făcut să se dubleze! Că el răgușise în campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale… Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard! ”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Noul atac pleacă de la faptul că Ministerul Muncii, prin secretarul de stat Ioana Constantin, a transmis în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților ca nu susține aprobarea OUG 59/2017, care a plafonat pensiile speciale.

Asta în condițiile în care toate vocile importante din PNL, începând cu președintele partidului și actualul premier, Ludovic Orban și terminând cu Rareș Bogdan și Raluca Turcan, au susținut înainte de a ajunge la guvernare că prima măsură pe care o vor adopta liberalii va fi eliminarea pensiei speciale.

Jigniri în lanț

Ulterior, atât premierul Ludovic Orban cât și vicepremierul Raluca Turcan au vorbit din nou despre necesitatea eliminării pensiilor speciale.

Lia Olguța Vasilescu și Rareș Bogdan se contraseră anterior pe tema șicanării în aeroport a doctorului Raed Arafat de către celebrul protestatar #rezist Marian ”Ceaușescu”. ” Domnu’ Rareș, mitocanul suprem al politicii romanești care nu poate emite o frază fără să fie o jignire la adresa PSD sau a altcuiva”, a scris cu acea ocazie pe Facebook fosta ministră a Muncii în guvernul social-democrat.