Probleme imense la spitalul Victor Babeș din Capitală, acolo unde încă de pe 9 martie autoritățile l-au internat pe fostul polițist confirmat cu coronavirus. Acesta a luat virusul din Israel, acolo unde a fost în vacanță, alături de iubita lui.

Comportament suburban cu asistentele

Acesta a fost internat la spitalul Gerota, cu probleme cardiace. Atunci când a început să tușească și să aibă dificultăți respiratorii, bărbatul a fost întrebat dacă a călătorit în afara țării sau dacă a intrat în contact cu persoane venite recent din străinătate. A mințit, spunând că nu a ieșit din țară. În realitate, se întorsese în urmă cu câteva zile din Israel, acolo unde fusese într-o călătorie cu amanta, angajată la Primăria Capitalei.

Bărbatul a fost transferat imediat la spitalul “Victor Babeș” din Capitală, unde se află internat și în acest moment. Imediat după transferul său, spitalul “Dumitru Gerota” a fost închis, iar toate persoanele aflate înăuntru, de la pacienți la cadre medicale, au intrat în carantină.

Nici aici, bărbatul nu și-a schimbat comportamentul. Și-a dat jos masca în repetate rânduri și a început să tușească, ba chiar să scuipe în mod intenționat.

“Nu consideră că a greșit cu nimic, ba din contră. Nu se simte vinovat nici că a mințit, nici că și-a îmbolnăvit soția, fiul, nora însărcinată și nepotul. Nu este deloc politicos și nu a renunțat la tonul ridicat nici măcar atunci când starea dumnealui s-a înrăutățit puțin. Dacă i se spune să stea liniștit, răspunde cu marș­”, au dezvăluit surse din interiorul spitalului, conform impact.ro.

A îmbolnăvit 30 de cadre medicale!

Bărbatul a îmbolnăvit peste 60 de persoane. Pe lângă faptul că au contactat virusul atât soția, cât și fiul, nora însărcinată și nepotul, alte 30 de cadre medicale de la ”Dimitrie Gerota” au fost confirmate până în prezent cu coronavirus. Bărbatul a luat o amendă de 4000 de euro și i s-a deschis dosar penal, riscând acum până la 2 ani de închisoare.