Oana Zăvoranu a spus care a fost principalul motiv pentru care ea și Pepe au ajuns la divorț în 2011. Aceasta susține că mariajul său cu pepe a fost plin atât de momente fericite cât și de probleme, însă totul s-a terminat atunci când sentimentele ei au început să dispară.

Vedeta susține că între cei doi existau din ce în ce mai multe tensiuni, care au făcut-o să nu îl mai iubească pe cântărețul latino. Totodată, aceasta a subliniat faptul că ea a vrut divorțul și nicidecum el așa cum s-a știut până acum.

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul „Acasă la Măruță”.

De ce s-a căsătorit Pepe cu Raluca Pastramă

Aceasta a vorbit și despre relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. Oana Zăvoranu susține că fostul ei soț nu a suferit după divorț și nu era rănit. Ea a mai adăugat că Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă din ambiție și nu neapărat din dragoste.

Vedeta a dat exemplu situația ei, în care a așteptat ani de zile până și-a găsit alesul și pe care îl iubește cu adevărat.

„Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”, a adăugat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a vorbit și despre certurile din căsnicia sa cu Pepe. Bruneta spune că niciodată nu i-a cerut lui Pepe să renunțe la muzică și că nu era geloasă pe femeile care apăreau în videoclipurile lui, însă artistul nu suporta ca aceasta să se sărute în filme.

Ea a adăugat că acest lucru a încurcat-o în fața producătorilor, mai ales când avea un rol principal, lucru care a făcut-o să piardă trenuri importante din viața sa.

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina.

Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el.

Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, i-a mai spus Oana Zăvoranu lui Cătălin Măruță.