Celebra vedetă Tudor Chirilă a anunțat că va ieși la protestele din București și a făcut un apel public prin care a îndeamnat lumea să vină și să poziționeze  împotriva şefului PSD.”Dar eu am să ies în stradă în seara asta, chiar dacă mă duc singur. Dragnea conduce țara mea, nu țara lui”, a scris pe Facebook Tudor Chirilă. El a făcut  și un  un live-video pe pagina sa de socializare în care s-a arătat dezamăgit de prezența scăzută a protestatarilor. Așa cum se vedea din imagini, aproximativ 20 de persoane erau atunci în Piața Victoriei.

”Nu sunt mulți oameni în Piața Victoriei, e ca și când am fi singuri. Oamenii s-au resemnat. Motivul pentru care oamenii nu ies în stradă e pentru că ei cred că nu schimbă nimic. Unii nu ies în stradă pentru că sunt mulțumiți de țara lui Dragnea, PSD și ALDE.”, a spus Tudor Chirilă în live-ul pe care l-a făcut pe pagina sa de socializare.
Guvernul a adoptat o nouă ordonanţă de urgenţă prin care întăreşte controlul Puterii asupra magistraţilor. Drept urmare magistraţii din Braşov au protestat, iar cei din alte judeţe au anunţat că vor ieşi, la rândul lor, în stradă.  

 

Te-ar putea interesa și: