Celebrul Nea Marin a fost confirmat cu coronavirus, conform Libertatea.ro. El se afla la Techirghiol pentru a filma noul sezon al unei producţii Antena 1. Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, filmările au fost sistate pe timp nelimitat.

Informaţia a fost confirmată de către Nea Marin unui reporter Libertatea, acesta nu a dorit să ofere mai multe informaţii. Potrivit unor surse din Antena 1, echipa de producţie condusă de Mona Segal a plecat luni la Techirghiol pentru a filma o nouă serie a unui emisiuni al cărei amfitrion este chiar Nea Marin.

Printre vedetele care sunt direct vizate de această producţie se numără Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Emisiunea urma să intre în 2021 în grila de programe a Antenei 1.

În a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost confirmat cu coronavirus. Au urmat testările și așa s-a depistat că Nea Marin, dar și un operator sunt infectați.

În urmă cu câteva zile o altă persoană celebră a confirmat că are Covid-19. Adelina Pestrițu a anunțat că a fost testată pentru COVID, iar testul a ieșit pozitiv. Vedeta a dat detalii despre cum a descoperit infecția, a spus că starea de sănătate este bună și și-a exprimat teama în legătură cu această situație.

În momentul anunțului, Adelina Pestrițu era în parcarea spitalului, așteptând să fie preluată. Ea a povestit că a intrat în contact cu o persoană care avea COVID. Ulterior, au fost testați și membri ai familiei ei, soțul acesteia find negativ.

Vizibil afectată de această situație și cu ochii în lacrimi, Adelina Pestrițu a spus că îi este teamă pentru ea și pentru familia ei, însă a dat și un îndemn la purtarea măștii de protecție.