Anunț de ultimă oră făcut chiar în direct, la PRO TV. Adela Popescu, îndrăgita prezentatoare de la ”Vorbește Lumea” a rupt tăcerea și a dat vestea pe care toți fanii săi o așteptau de ceva vreme.

Luna ianuarie a adus o veste surprinzătoare pentru fanii Vorbește Lumea: Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Simpatica prezentatoare a declarat atunci că ea și soțul ei își mai doreau un copil și că se simte foarte bine.

”Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez”, declara atunci Adela Popescu.

După ce s-a asigurat că scumpițelu Cove este pe mâini bune, alături de Lora, Adela a plecat alături de soțul ei și cei doi copii într-o vacanță în care a respectat toate măsurile de siguranță.

Totuși, prezentatoarea nu a vrut să lase lucrurile așa. Proaspăt întoarsă în țară, Adela i-a vizitat astăzi pe Lora și Cove și le-a povestit acestora despre aventura ei.

Vedeta PRO TV va avea un băiețel

”Copiii ieșeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniță. Și ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locație foarte sigură. Am plecat liniștiți, știind că toată lumea este testată în avion și pe insulă”, a povestit Adela Popescu.

”Toată lumea se întreabă: va fi băiețel sau fetiță! Putem da un răspuns?”, a întrebat-o Cove pe scumpițica lui! Cu zâmbetul pe buze și cu energia bine cunoscută, Adela a dat răspunsul așteptat de toată lumea.

”Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a mai spus ea.