O nouă molimă teribilă s-a abătut asupra României. Un medic important avertizează: S-a dezvoltat în paralel cu pandemia

Medicul Dorel Săndesc are un mesaj cu privire la cei care au protestat împotriva medicilor și este de părere că acest lucru se întâmplă din cauza manipulării. El pune ușurința manipulării oamenilor pe seama lipsei educației și a culturii.

„Personalul medical din România este supus unei campanii teribile, de injurii, de agresiune, de jignire, suntem făcuţi în toate felurile, suntem făcuţi criminali, escroci, şpăgari…Acestea sunt cuvintele care se revarsă asupra noastră din cealaltă extremă a societăţii româneşti, partea întunecată a ei.

Dacă, Doamne fereşte, ca orice om, veţi ajunge să aveţi nevoie de noi, vă spun atât: chiar dacă pe fruntea voastră ar sta scrise injuriile pe care le-aţi aruncat asupra noastră, să ştiţi că noi vă vom îngriji cât putem noi de bine, pentru că asta este nobleţea acestei meserii. Vă vom îngriji pentru că cei mai mulţi dintre voi sunteţi de fapt nişte suferinzi, nişte bolnavi, manipulaţi grosier pe terenul unei lipse de educaţie, de cultură şi a unei civilizaţii precare.

O molimă teribilă care s-a dezvoltat în paralel cu pandemia v-a afectat minţile, conştiinţa, sufletul care au devenit nişte glande oribile, ce nu sunt în stare să secrete decât ură, primitivism, sălbăticie şi agresiune”, a spus Dorel Săndesc, citat de gândul.ro.

Dorel Săndesc a vorbit despre tânărul medic care s-a sinucis

Medicul timișorean a abordat și sinuciderea medicului rezident Vlad Marinescu, în vârstă de 28 de ani.

“Iată, chiar zilele acestea, sufletul tânăr şi sensibil al unui coleg de mare, mare perspectivă, şef de promoţie a cedat şi tânărul Vlad a plecat dintre noi. Ce aţi făcut voi cu această campanie, aţi distrus singura punte pe care o puteţi parcurge atunci când aveţi nevoie de sănătate şi de viaţă. Transfigurând o frumoasă poezie din copilărie, podul de piatră s-a dărâmat, a venit valul de ură şi l-a luat, dar noi trebuie să tratăm şi această molimă a societăţii româneşti”, a explicat Săndesc.

Sursa foto: Pixabay