Solectron, producator de electronice si servicii integrate de supply chain, a anuntat numirea lui Fabrice Gomez in functia de director general al fabricii Solectron de la Timisoara.

Fabrice Gomez are 37 de ani si in aceasta noua functie va conduce fabrica, fiind responsabil pentru performanta activitatilor de la Timisoara. Gomez s-a alaturat companiei Solectron in anul 1992 si a detinut mai multe functii de management de proiect si inginerie pana in anul 2001. In anul 2005 a devenit director general al fabricii Solectron de la Bordeaux, Franta.


Dupa ce timp de patru luni a detinut functia de director general interimar, Mike Campan va deveni senior manager Value Stream Operations, la fabrica din Timisoara, fiind direct subordonat directorului general.


“In ultimele patru luni, Mike Campan a avut un rol important, conducand fabrica in timp ce am cautat un director general permanent. Am cautat o persoana cu experienta potrivita pentru ca fabrica sa progreseze, iar Fabrice este alegerea perfecta pentru cea mai mare fabrica a noastra din Europa” a declarat Hamid Halfaoui, senior vice president pentru operatiunile Solectron din Europa.

Sursa: Capital, 23 ianuarie 2006