Noul Acer Liquid Z3 are un display de 3,5 inchcu rezoluţie HVGA şi este echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz. Smartphone-ul are o cameră foto de 3MP, o capacitate de stocare de 4GB, care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD şi memorie de 512 RAM. Smartphone-urile din noua serie Liquid Z cântăresc 120 grame şi au baterie de 1.500 mAh care permite până la 6 ore de convorbire şi până la 450 ore de standby.

Acer Liquid E2 Duo are un display qHD IPS de 4,5 inch, un procesor quad-core de 1,2 GHz, o cameră foto de 8MP cu funcţii de HDR, Panorama, Beautification şi Smile Shot în timp real. De asemenea, camera foto are o funcţie de fotografiat continuu care permite utilizatorilor să realizeze fotografii în serie, precum şi Multi Angle Viewing, care oferă posibilitatea de a fotografia un obiect din unghiuri multiple. Acer Liquid E2 Duo cântăreşte 140 grame şi are o baterie de 2.000 mAh care permite până la 9 ore de convorbire şi până la 450 ore de standby.

Atât Acer Liquid Z3 Duo, cât şi Acer Liquid E2 Duo sunt disponibile în toate magazinele COSMOTE şi Germanos pentru 1 leu cu abonamentul Cosmote Free L, încheiat  pe 2 ani.