Nicușor Dan are probleme mari. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, primarul Capitalei a anunțat că fiica sa, Aheea a fost infectată cu noul coroanvirus. În ceea ce privește starea sa de sănătate, potrivit acestuia, fiica sa nu are simptome, deci nu există motive de îngrijorare.

Totodată, primarul Capitalei a precizat că deși s-a testat, iar rezultatul a fost negativ, va fi nevoit să stea în izolare timp de 14 zile. În acest context, Nicușor Dan precizează că va continua să își îndeplinească toate obligațiile pe care le are, însă va lucra de acasă.

„Fetița mea Aheea a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei), până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor!”, a scris Nicușor Dan pe pagina personală de Facebook.

Nicușor Dan, despre surprizele din Capitală

De menționat este faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, primarul Capitalei anunța mai multe activități pentru copiii din București. De asemenea, Nicușor Dan a postat mai multe imagini și susține că surprizele vor continua și în cursul acestei săptămâni, în contextul vacanței prelungite de care se bucură marea majoritate a elevilor.

„O adevărată bucurie pentru copii a fost prima săptămână de “Vacanță activă în București“.

Sport și dans, muzică și desen, jocuri interactive și experimente științifice. Peste 800 de copii s-au bucurat de toate aceste distracții. Eu recunosc faptul că am fost impresionat când am văzut imaginile de mai jos. Vă invit și pe voi să vedeți ce au făcut copiii și cei care le-au fost mentori în aceste zile.

Mai avem încă o săptămână plină de surprize pentru cei mici și sper să fim de ajutor în continuare pentru părinți”, scria Nicușor Dan pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin