News Outdoor Romania, companie de top pe piata vanzarilor de publicitate outdoor, a numit recent noi manageri pentru departamentele de media, mobilier stradal, formate mari si billboard. In cadrul acestui proces de restructurare a fost numita sef departament media Raluca Popescu. Totodata, departamentele de produse al companiei sunt conduse de Raducu Dinu – director department mobilier stradal, Viorel Tirdea – director departament formate mari si Razvan Dumitru – sef departament billboard.

Toti cei numiti in aceste pozitii fac parte din echipa News Outdoor Romania de mai multi ani. Fostii manageri Ionut Coldea, George Nicolaie si Cristian Popescu au parasit News Outdoor Romania pentru alte activitati se precizeaza in comunicatul companiei.

News Outdoor Romania este parte din News Outdoor Group, divizia OOH (out-of-home) a News Corp, companie ce are operatiuni in principal in piete emergente de pe trei continente, fiind lider de piata in Rusia, Polonia, Bulgaria, Israel si printre primii trei jucatori din piata in tari precum Romania, India si Sud Estul Asiei.