Patru personalităţi sportive româneşti au decis să-şi liciteze în scop caritabil anumite componente ale echipamentelor din timpul competiţiilor la care au participat.

0-28603-capital0001tricouilienastase.jpgIlie Năstase a ales să-şi liciteze echipamentul de tenis pentru a ajuta copiii din familiile defavorizate din Capitală. Echipamentul – tricou şi şort – de la un brand sportiv de renume a fost recent purtat de fostul Numărul 1 mondial la turnee speciale pentru veteranii Sportului Rege.

0-28604-capital0001ivanpatzaichin.jpgAlături de marele tenismen în această iniţiativă caritabilă este şi cel mai cunoscut lipovean al lumii, Ivan Patzaichin, care licitează o pagaie de lemn originală de la cele patru ediţii ale Jocurilor Olimpice câştigate.

0-28605-capital0001leonarddoroftei.jpgPugilistul Leonard Doroftei scoate la bătaie halatul cu care a intrat în ring la meciul cu americanul Paul Spadafora pentru unificarea titlului mondial la categoria semiuşoară.

 

0-28606-capital0001ghetegeorgeogararu.jpgNu în ultimul rând, fundaşul stelist George Ogăraru pune în joc o pereche de ghete de fotbal purtate în derby-urile campionatului intern.

 

 

Toate obiectele poartă autograful marilor sportivi români şi pot fi cumpărate până pe 17 aprilie pe site-ul de comerţ electronic okazii.ro.

Suma obţinută în urma licitaţiei caritabile va fi integral donată Asociaţiei Sfântul Stelian din Bucureşti ce derulează numeroase proiecte sociale in sprijinul a peste 1.500 de copii.