Culisele economiei

Cele aproximativ doua milioane de romani care lucreaza in strainatate pot cere statelor in care au contracte de munca sa le ramburseze banii retinuti in contul taxelor si impozitelor. Recent au fost infiintate si in Romania firme care se ocupa de recuperarea acestor bani. Cei care vor ca dupa incheierea contractelor de munca sa se intoarca in tara si sa beneficieze de pensie si de toate asigurarile sociale aferente taxelor pe care le-au platit vor afla cum isi pot recupera banii.

Expert

Este al patrulea an consecutiv in care investitiile la Bursa au avut randamentele cele mai mari de pe piata. SIF-urile au detinut recordul anul trecut, cu un randament de 175%. Vom afla de la brokeri care sunt previziunile pentru anul acesta.

Oameni in Top

La 33 si respectiv 31 de ani, Robert si Ionut Negoita sunt proprietarii grupului de firme Pro Confort. Au inceput in 1999 cu importul si distributia de mocheta, linoleum si gazon artificial. S-au extins apoi si au investit in Hotelul Confort de langa Aeroportul Otopeni, unde anul trecut au deschis un Aqua Magic pe o suprafata de 40.000 de metri patrati. Anul acesta vor sa construiasca in Bucuresti cel mai mare hotel din estul Europei si au demarat lucrarile in zona Vitan, langa targul de masini.

Trenduri

Schiul este in aceasta perioada sportul preferat de tot mai multi romani. Noi va aratam care sunt tendintele in domeniul echipamentelor pentru schi si care sunt costurile unor echipamente performante. Expertii vor vorbi despre caracteristicile acestor produse pentru a afla ce e important atunci cand faceti o astfel de investitie.